Strict Standards: date(): It is not safe to rely on the system's timezone settings. You are *required* to use the date.timezone setting or the date_default_timezone_set() function. In case you used any of those methods and you are still getting this warning, you most likely misspelled the timezone identifier. We selected 'America/New_York' for 'EDT/-4.0/DST' instead in /homepages/34/d258180810/htdocs/phpAR/viewtopic.php on line 954

Strict Standards: getdate(): It is not safe to rely on the system's timezone settings. You are *required* to use the date.timezone setting or the date_default_timezone_set() function. In case you used any of those methods and you are still getting this warning, you most likely misspelled the timezone identifier. We selected 'America/New_York' for 'EDT/-4.0/DST' instead in /homepages/34/d258180810/htdocs/phpAR/viewtopic.php on line 954
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 2088: Array to string conversion
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 2088: Array to string conversion
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 2088: Array to string conversion
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 2088: Array to string conversion
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 2088: Array to string conversion
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 2088: Array to string conversion
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 2088: Array to string conversion
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 2088: Array to string conversion
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 2088: Array to string conversion
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 2088: Array to string conversion
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 2088: Array to string conversion
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 2088: Array to string conversion
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3778: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /viewtopic.php:954)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3780: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /viewtopic.php:954)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3781: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /viewtopic.php:954)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3782: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /viewtopic.php:954)
Arcade Room • View topic - ArcadeRoom - Board3 - Addon

ArcadeRoom - Board3 - Addon

Discuss features or request them here.
Forum rules
put "[REQ]" in front of your post topic to show you are requesting a feature.

ArcadeRoom - Board3 - Addon

Postby Un1matr1x » Sun Apr 05, 2009 11:28 am

english text
For all who are using ArcadeRoom of patrikStar an want some extra blocks about Top Players, Random Games, Latest Games, Top Played and Top Rated Games in their Board3 Portal, here is the fast an simple solution:


Deutscher Text
Für alle die den ArcadeRoom von patrikStar nutzen und extra Blöck über die Topspieler, Zufallsspiel, meist gespielten, am besten bewerteten und neusten Spiele auf ihrem Board3 Portal haben wollen finden hier die schnelle und einfache Lösung:


DOWNLOAD:
arcaderoom-board3-portal-addon.zip
(32.57 KiB) Downloaded 451 times


DEMO:
http://xfx.un1matr1x.de/ (over the right side)
Image
Un1matr1x
Global Moderator
Global Moderator
 
Posts: 91
Cash: 105
Donate
Joined: Thu Nov 27, 2008 1:35 am

Trophies

gold: 1
silver: 2
bronze: 3

Re: ArcadeRoom - Board3 - Addon

Postby patrikStar » Sun Apr 05, 2009 12:48 pm

That looks nice thank you
User avatar
patrikStar
Site Admin
Site Admin
 
Posts: 244
Cash: 442
Donate
Joined: Tue Sep 16, 2008 8:17 am
Location: Phoenix, AZ

Trophies

gold: 5
silver: 4
bronze: 2

Re: ArcadeRoom - Board3 - Addon

Postby dtaco » Fri May 15, 2009 6:57 am

What if I wanted to have an arcade block in something other than Board3 Portal, like Joomla 1.5 for example?
Perhaps I could set this up and then use an iframe?
Any help would be appreciated.
dtaco
Jr Member
Jr Member
 
Posts: 9
Cash: 12
Donate
Joined: Thu Nov 20, 2008 7:36 pm

Trophies

gold: 0
silver: 0
bronze: 0

Re: ArcadeRoom - Board3 - Addon

Postby Un1matr1x » Fri May 15, 2009 11:33 am

dtaco wrote:What if I wanted to have an arcade block in something other than Board3 Portal, like Joomla 1.5 for example?
Perhaps I could set this up and then use an iframe?
Any help would be appreciated.


Everything is possible, but i'm not into joomla so i can't help you - sry
Image
Un1matr1x
Global Moderator
Global Moderator
 
Posts: 91
Cash: 105
Donate
Joined: Thu Nov 27, 2008 1:35 am

Trophies

gold: 1
silver: 2
bronze: 3

Re: ArcadeRoom - Board3 - Addon

Postby dtaco » Fri May 15, 2009 7:10 pm

You don't need to be "into" Joomla to help me out. Like I mentioned in my previous post, an iframe will work perfectly fine.
dtaco
Jr Member
Jr Member
 
Posts: 9
Cash: 12
Donate
Joined: Thu Nov 20, 2008 7:36 pm

Trophies

gold: 0
silver: 0
bronze: 0

Re: ArcadeRoom - Board3 - Addon

Postby patrikStar » Sat May 16, 2009 11:55 am

This will be almost 200 times easier after my next release because it will have a framework which can pull the info for you.
User avatar
patrikStar
Site Admin
Site Admin
 
Posts: 244
Cash: 442
Donate
Joined: Tue Sep 16, 2008 8:17 am
Location: Phoenix, AZ

Trophies

gold: 5
silver: 4
bronze: 2

Re: ArcadeRoom - Board3 - Addon

Postby dtaco » Mon May 18, 2009 5:25 pm

Sweet.
dtaco
Jr Member
Jr Member
 
Posts: 9
Cash: 12
Donate
Joined: Thu Nov 20, 2008 7:36 pm

Trophies

gold: 0
silver: 0
bronze: 0


Return to Features

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron